BECOME A
SPORT INSTRUCTOR

Sluit je aan bij de Kangoo Jumps international community en verzamel alle skills die je nodig hebt om een explosieve, energieke & fun Kangoo Jumps® les te kunnen geven.

De wereld ligt aan je voeten. Word instructeur!

De community groeit en daarom wordt het tijd dat jij er ook bij komt. De lessen zijn internationaal een enorm succes en te volgen bij duizenden studio's en clubs wereldwijd. Deze populaire manier van bewegen verovert nu ook Nederland en je wilt natuurlijk deel uitmaken van de snelgroeiende community in Nederland.

JA! IK SLUIT MIJ AAN!
Image
Image

BECOME A
SPORT INSTRUCTOR

De community groeit en daarom wordt het tijd dat jij er ook bij komt. De lessen zijn internationaal een enorm succes en te volgen bij duizenden studio's en clubs wereldwijd. Deze populaire manier van bewegen verovert nu ook Nederland en je wilt natuurlijk deel uitmaken van de snelgroeiende community in Nederland.

De wereld ligt aan je voeten. Word instructeur!

Sluit je aan bij de Kangoo Jumps international community en verzamel alle skills die je nodig hebt om een explosieve, energieke & fun Kangoo Jumps® les te kunnen geven.
JA! IK SLUIT MIJ AAN!
Image

Hey, Jamila hier!

Ik help je met een fit & fun lifestyle.

Mijn naam is Jamila Boutou, eigenaresse en oprichtster van FitBoutiek. Ik ben altijd een groot liefhebber geweest van sporten en dansen en toen ik ontdekte dat ook ik groepslesinstructeur kon worden, is er een hele nieuwe wereld voor mij opengegaan. Ik kwam in aanraking met Kangoo Jumps® en ben daar al gauw les in gaan geven.
De passie voor Kangoo Jumps® ging nog veel verder. Deze workout verdient meer aandacht in Nederland en omdat ik niet overal in Nederland kan zijn, ben ik Trainer geworden leidt nu enthousiastelingen op om net als ik deze toffe workout te mogen geven. Het hield niet op bij alleen workouts en opleidingen verzorgen. Ook de verkoop van de schoenen nam ik op mij en ben in Nederland officieel dealer van de Kangoo Jumps® rebound Boots.

Image
Image

Bewezen feiten

Exclusieve voordelen

Een nieuwe vorm van actief bewegen voor een brede doelgroep met vele unieke voordelen voor deelnemers zorgt ervoor dat je lessen makkelijker onder de aandacht kan brengen dan andere reguliere sportactiviteiten.

 • Sporten op Kangoo jumps verlicht de druk op gewrichten, tot wel 80%! Hierdoor vermindert het de kans blessures.
 • Geen spierpijn zoals bij de meeste sporten
 • Deze manier van sporten bouwt je uithoudingsvermogen in snelle tijd op
 • De sport is buiten en binnen uit te oefenen
 • Je verbruikt 2x zoveel calorieën dan andere sporten!
 • Spieren worden steviger en sterker door het rebound effect en de botdichtheid wordt groter
 • Bewegen op Kangoo Jumps geeft direct het gelukshormoon endorfine af

Doe mee met toffe events

 • Sta als vertegenwoordiger van Kangoo Jumps Nederland op leuke events waar FitBoutiek aan deelneemt zoals het jaarlijkse Healthy Fest event.

Exclusieve voordelen

 • Profiteer als instructeur standaard van 10% korting op Kangoo Jumps rebound boots, accessoires en onderdelen
 • Altijd als eerste op de hoogte van workshops en events
JA! IK SLUIT MIJ AAN!
Image

EEN COMPLEET AANBOD

VAN FITBOUTIEK


JUMP INTO YOUR WORKOUT

FitBoutiek is de plek waar je terecht kunt voor fit met een hoge dosis fun. Geen saaie workouts of diëten, want ook fit worden moet leuk zijn en leuk blijven. FitBoutiek richt zich op de fit lifestyle en heeft een ruim aanbod met coaching, voeding, personal training, workshops en is het verkooppunt voor je Kangoo Jumps en hot gym items.

Je leefstijl aanpassen

Struggle jij al jaren met dure en niet vol te houden diëten? Is er altijd een kleine zege geweest, gevolgd door enorme terugval in oude gewoontes en weer een maatje meer? Beginnen je smoesjes om de sportschool te ontlopen op te raken?

Je weet niet meer waar je moet beginnen want het lijkt of niks meer werkt. Maar wat doe ik toch verkeerd? Ik eet toch gezond? Ik doe toch aan sport?

De antwoorden zijn simpel. Je eet gezond, maar daarvan teveel. Je beweegt, maar je blijft binnen je comfortzone. Je legt de lat te hoog en en bent te streng voor jezelf.

Want weet je wel dat afvallen of fit worden alleen vol te houden is als het aangepast wordt op jouw leefstijl? Je ook gewoon kan eten wat je lekker vind en je meer baat hebt bij krachttraining met de juiste cardio training?
Doorbreek saaie gewoontes en kom van die loopband af. Want door springen op de tofste muziek en de leukste choreografieen wordt je nou eenmaal blij. Tijdens een Kangoo Jumps les verbrand je calorieen door je lichaam uit te dagen om in beweging te blijven. Wat maakt FitBoutiek nou zo uniek dan? Gewoon de gezellige, ongedwongen en persoonlijke sfeer. Mensen voelen zich thuis en weten dat ze gezien worden. Iedereen mag er zijn en jij ook.

Wat ik je ga leren

 • Ik leer je eten. Want je summer body begint in de keuken
 • Meer, minder, juiste voeding en verhoudingen
 • Dit met persoonlijke begeleiding en jumpsessies zijn the Keys to succes!

Wat maakt FitBoutiek nou zo uniek dan? Gewoon de gezellige, ongedwongen en persoonlijke sfeer. Mensen voelen zich thuis en weten dat ze gezien worden. Iedereen mag er zijn en jij ook.

Ontdek het complete aanbod

TRAIN DIRECT MEE

Image

Kangoo Jumps trainingen

(1x per week)

1 credits per week
€ 130 per maand
6 maanden contract (doorlopend)
0 maanden opzegtermijn

Boek direct
Image

Personal Coaching

(2x per week)

2 credits per week
€ 260 per maand
6 maanden contract (doorlopend)
0 maanden opzegtermijn

Boek direct
Image

Group fit
training

(3x per week)

3 credits per week
€ 390 per maand
6 maanden contract (doorlopend)
0 maanden opzegtermijn

Boek direct
Image

WHATS IN IT

FOR YOU!

Een stevige basis om als Kangoo Jumps® instructeur je lessen te geven, een hechte community wereldwijd, stoere workouts met toffe choreografie op knallende muziek.

Bij het behalen van je internationale certificaat, ben je bevoegd om over de hele wereld les te geven. Naast het dragen van een internationale instructeurs-titel, ben je ook ambassadeur van het wereldwijde merk Kangoo Jumps® in Nederland en ben je vertegenwoordiger onder begeleiding van FitBoutiek.

Je kunt je blijven ontwikkelen door toegang te krijgen tot exclusieve inspiratiedagen / portfoliodagen en je bent de eerste die op de hoogte wordt gehouden van nieuwe workshops en masterclasses in Nederland.

Fitboutiek helpt je je onderneming een boost te geven met Kangoo Jumps door op marketing-, sales- en communicatie gebied tips & tricks te delen met je. Is een mooi ontwerp maken, een goede slogan bedenken of social media niet je sterkste kant, dan kun je als lid van de club Fitboutiek inschakelen om deze voor jou te ontwerpen.

Als Kangoo Jumps instructeur geniet je van een standaard korting van 10% op de producten uit de FitBoutiek webshop. Daarnaast denken wij mee met je over de implementatie van Kangoo Jumps binnen je club en maken we gepaste pakketten op maat om jouw business op te kunnen starten.
Naast alle know-how over Kangoo Jumps®, de voordelen van rebounding en de fun van de workout, reiken we je tevens alle tools aan om je les tot een hoger level te trekken. Je leert een zeer uiteenlopende les op te bouwen met gebruik van slechts 5 basisstappen en de variaties daarop. Gebruik de dynamiek in de muziek om de les interessant te maken en je creëert de ultieme ervaring die vraagt naar meer.

Tijdens de workshop leer je door middel van doen!! geen urenlange theorie, maar boots aan en bouncen.

Boots overview is nodig om je toekomstige klanten professioneel te woord te kunnen staan en de hulp te bieden die ze nodig hebben. Jij leert de producten kennen en weet hoe je onderdelen vervangt.

Is Marketing niet je beste kant? Don’t worry, Kangoo Jumps® branding komt aan bod.

YOUR ROAD

TO SUCCES

1.

start

Word de beste versie van jezelf en laat dit tot uiting komen als de beste instructeur die je kunt zijn.

2.

ontwikkel

Wij bieden je groeikansen. Samen staan we sterk en de community tilt je naar een hoger level.

3.

differentieer

Blijf vooral de stoere, leuke, te gekke jij, maar breid je skills uit en maak van jezelf de multi-inzetbare babe die je kan zijn door middel van de verschillende Kangoo Jumps® programma’s.
Kangoo-Dance-logo
Kangoo-Discovery-logo
Kangoo-Boot-Camp-logo
Kangoo-Kick-Punch-logo
Kangoo-Power-logo

WAT JE KRIJGT

 • Kangoo Power 2-daagse cursus Kangoo Dance
 • Kangoo Discovery, Kangoo Kick and Punch & Kangoo Bootcamp 1-daagse cursus
 • Nederlands en in Engels Masterclass
 • Leren d.m.v. doen
 • Theorie internationaal certificaat (bij slagen voor de examens)
 • Begeleiding voor en na de workshop
 • Het begin van nog meer leuke Kangoo Jumps® programma's

Onderscheid je als groepslesinstructeur in Nederland en trek volle zalen met deze unieke workout. Want wie wil er nou niet fit worden door fun te hebben!

Mijn naam is Liëla en in januari 2020 ben ik Beatz4you gestart met de ambitie om iedereen (jong én oud en alles daartussenin) met plezier te laten bewegen door middel van toffe workouts op muziek. Voor de allerjongste kids (vanaf 3,5 jaar) zijn er lessen in klassiek ballet, streetdance en Zumba. Voor volwassenen te gekke workouts met hoge funfactor zoals Zumba, Jumping Fitness en Kangoo Jumps lessen.

Meer info?
Website: www.beatz4you.nl

Ik ben Daniëlle Schellekens en woon in de Wechelderzande, België. In 2017 heb ik de Kangoojumps leren kennen en sindsdien is de KJ-liefde enkel gegroeid! In 2020 ben ik instructrice Kangoo Power™️ geworden, en ondertussen heb ik ook de Kangoo Dance ™️ behaald. Mijn lessen zijn op verschillende locaties in de Kempen.

Meer info?
Website: www.jump2bfit.be

Ik ben Ana-Maria Ringlever. Ik woon sinds vijf jaar in Krimpen aan den IJssel, ben getrouwd en moeder van een zoon. In mijn werk ben ik druk bezig als electrotechnisch ingenieur aan de ontwikkeling van offshore windparken, maar daarnaast heb ik nog genoeg tijd voor andere zaken. Sport is mijn grootste passie en dat combineer ik graag met het inzamelen van geld voor goede doelen.

Mijn liefde voor Kangoo Jump begon toen ik een paar Kangoo Jumps Rebound schoenen voor mijn verjaardag kreeg. Hier in de omgeving kon ik echter nergens goede cursussen vinden, en heb daarom besloten om zelf Kangoo Jumps Instructor te worden door de workshop Kangoo Power bij trainer Jamila Boutou te volgen. Kangoo Jumps is namelijk een van de leukste manieren om samen lekker bezig te zijn, fit te worden en calorieën te verbranden zonder dat je het in de gaten hebt.

Mijn doel met deze workouts is dan ook om anderen te helpen met een hoop positieve energie gezonder en blijer te worden.

Meer info?
Facebook:  facebook.com/kjkrimpen

  Schrijf je in voor de FITBOUTIEK nieuwsbrieF

  Blijf op de hoogte van informatie, aanbiedingen, nieuwste blogs en speciale acties.
  SCHRIJF JE HIER IN
  Ik hou niet van spam, dat zal ik ook zeker niet doen. Je kan maandelijks 1 a 2 mailberichten ontvangen.
  Image

  Jump Schoenen (KJ XR-3 Special Edition)

  De KJ XR3 is te verkrijgen in verschillende kleuren. De KJ XR3 Orange en KJ XR3 Yellow zijn de instapmodellen. Daarnaast zijn er de SE modellen, special editions, om je workout nog meer kleur te geven.

  € 215,-


  BESTEL ZE HIER