Healthy Fest 2022, het fit- en lifestyle event van Nederland!

Na twee jaren waarin we alles vaak hebben moeten uitstellen, is het nu eindelijk tijd om in grote getalen te bouncen op Kangoo Jumps® boots en iedereen te laten zien, horen en voelen dat Kangoo Jumps de leukste manier is om fit te worden.

Op Healthy Fest, het fit en lifestyle event van Nederland hebben wij van FitBoutiek, Kangoo Jumps® dealer en internationaal trainer van Nederland, 3 dagen lang het festival doen schudden met de workouts die we mochten geven. Maar liefst 10 Kangoo Jumps® workouts in 3 dagen met elk een maximum aantal deelnemers van 75. En wat voor deelnemers. In grote getalen kwamen ze de schoenen afhalen, sommigen nog wat onwennig, maar vastberaden om het echt te proberen. Eenmaal op de schoenen “blijk je toch niet om te vallen” en “valt het allemaal wel mee”, hoorde ik ze zeggen. En dan begint de muziek. Ja kom allemaal maar naar voren, doe lekker mee en vergeet niet om vooral veel plezier te beleven. En wauw wat deden ze mee zeg! Op de tunes van YMCA wist iedereen de dans uit te beelden en op de Latin beats ging iedereen helemaal los. Wat een feest en wat een energie.

Op het Cardio & Core terrein van Healthy Fest was de Kangoo Jumps® area ingericht. Voor de opslag van de schoenen heeft opslagbakkie een fantastische container afgeleverd waar alle schoenen droog en veilig opgeborgen konden staan. Een team van instructeurs en enthousiastelingen gehuld in geel Kangoo Jumps® crew shirt, stonden klaar om iedereen te ontvangen en te helpen. De crew van Healthy Fest stond er om ons te verwelkomen en te helpen.

De weergoden waren met ons en met het zonnetje op het hoofd en temperaturen rond de 23 graden gingen we zonnig van start. Deze speciale Healthy Fest editie waarin het festival haar 5-jarige jubileum vierde, hebben we op verzoek 3 verschillende Kangoo Jumps® programma’s getoond aan het publiek.

Kangoo Dance™ workout

We trapten af met een gezellige workout met eenvoudige pasjes, waarbij je lekker alles even van je af kon schudden. De kop was er af en de toon voor het weekend was gezet; lekker feesten en fit worden, maar dan tegelijk!!!

Kangoo Power™ workout

Een iets pittiger randje maar met deze high intensity interval workout op de boots was lekker krachtig met een hoge dosis fun. Iedereen deed lekker mee en wat hebben we flink gezweet en gelachen!

Kangoo Kick & Punch™ workout

Boxen op Kangoo Jumps®? Nieuwsgierig naar wat er komen ging, druppelden de deelnemers binnen. Deze non-contact box workout bleek vernieuwend en het sloeg aan. “Wat een stoere workout” en “wat een energie”. Een nieuwe trend is gezet!!

Elke gegeven workout werd met zoveel enthousiasme ontvangen dat de energie nog steeds, dagen na het festival, te voelen is. Nu op naar de volgende editie met, als het aan ons ligt, nog meer workout, nog meer deelnemers en nog meer fun.

Jij bent er volgend jaar toch ook bij?

Elke gegeven workout werd met zoveel enthousiasme ontvangen dat de energie nog steeds, dagen na het festival, te voelen is. Nu op naar de volgende editie met, als het aan ons ligt, nog meer workout, nog meer deelnemers en nog meer fun.

Jij bent er volgend jaar toch ook bij?

De nieuwe datum voor Healthy Fest Weekend  2023 is bekend. Zet dus 9, 10 en 11 juni 2023 met dikke stift in je agenda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *